Ben jij een talentvolle sporter of een young professional? En wil jij je talent verder ontwikkelen? Dan is ‘Talentontwikkeling’ echt iets voor jou! Aan de hand van sport en de mentale kant van talentontwikkeling is dit een actief programma onder leiding van topsporter Vera Koedooder (wielrennen). Vera neemt zowel de sportieve als mentale kant van talentontwikkeling onder de loep. Er wordt tegen elkaar gestreden tijdens diverse sporten. En vervolgens worden er coaching sessies gegeven over de diverse mentale aspecten van talentontwikkeling. Haal met dit programma alles uit het talent wat in jou schuilt!

Inhoud

Wielrenster Vera Koedooder neemt een groep sporters of young professionals onder handen in het programma ‘Talentontwikkeling’. Met deze groep gaat Vera zowel de sportieve, als mentale kant van talentontwikkeling laten zien. Vera begint het programma met een kennismaking en een introductie van het programma. Vervolgens kunnen de sportschoenen gelijk aangetrokken worden voor het eerste sportieve onderdeel. Alle sportieve onderdelen bestaan uit het uitoefenen van een sport in competitieverband. De sportieve onderdelen worden afgewisseld met coaching sessies over de mentale kant van talentontwikkeling. En er wordt afgesloten met een sportieve finale. Uiteraard is er na de finale nog gelegenheid tot napraten met elkaar en met Vera.

Vera zal het hele programma aanwezig zijn en een ieder persoonlijk proberen te coachen, zowel mentaal als sportief. Daarnaast is de insteek van de coaching sessies gebaseerd op Vera’s kennis en haar persoonlijke ervaringen.

 

Inleiding Vera Koedooder

Vera Koedooder is een professioneel wielrenster. Ze rijdt voor het Zwitserse Bigla Pro Cycling Team. Na succesvolle jaren bij de junioren met Nederlandse titels en Wereldtitels op baan en weg in 2000 & 2001, maakte Vera in 2002 haar debuut bij de Elite-vrouwen als baanwielrenster en wegwielrenster. Tegenwoordig heeft ze de focus meer bij het wegwielrennen gelegd. Hoogtepunten in Vera’s carrière zijn haar twee wereldtitels op de baan die zij behaalde als junior, haar acht E.K. medailles -23 jaar, drie World Cup overwinningen op de baan en talloze overwinningen op de weg in criteriums en internationale klassiekers. Verder maakte Vera ook onderdeel uit van de Olympische Wielerploeg in 2012 in Londen.

 

Waarom Vera Koedooder?

Vera vindt talentontwikkeling heel belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting in haar rol als lid van de atletencommissie van NOC*NSF. Vera vindt onder andere dat er talenten zijn die te weinig begeleiding krijgen. Een droom van Vera is om na haar topsportcarrière programma’s te ontwikkelen waarin ze een bijdrage kan leveren aan talentontwikkeling. Met de persoonlijke ervaringen van Vera en haar gedrevenheid op dit vlak brengt zij een meerwaarde aan het programma ‘Talentontwikkeling’.

In het kort

Duur programma: Twee dagdelen.

 

Aantal personen: 20 – 60 personen.

 

Wat krijg je: Een actief programma over talentontwikkeling waar zowel de mentale als sportieve kant onder de loep wordt genomen.

 

Voor wie: Jonge topsporters, bedrijven, recruiters, HR-professionals, young business talent.
Kernwoorden: Talentontwikkeling, fysieke ontwikkeling, mentale ontwikkeling, topsport, recruiten.

Offerte aanvragen