Zie jij een uitdaging in het meedoen aan de marathon, de Amstel Gold Race, het beklimmen van de Mont Ventoux of de Alpe D’Huez? Oud-topsporter Ralf van der Rijst (schaatsen) gaat jou en je collega’s begeleiden om de finish te behalen! In een trainingsperiode, voorafgaand aan jouw uitdaging, neemt Ralf de rol van personal trainer op zich. Ralf geeft het startschot van de trainingsperiode, gezamenlijk worden er trainingsschema’s opgesteld en hij volgt de vorderingen op de voet. Ook zal Ralf eenmaal een specialist erbij halen. En haal je je doelstelling niet? Kijk dan niet vreemd op als Ralf je opbelt! Ben je klaar voor jouw uitdaging? Pak je kans en laat Ralf van der Rijst je personal trainer zijn!

Inhoud

Heb je altijd nog op je bucketlist staan om de marathon te lopen of de Mont Ventoux te beklimmen? Ex-topsporter Ralf van der Rijst (schaatsen) gaat helpen de eindstreep te behalen! Ralf zal het startschot geven van een trainingsperiode, voorafgaand aan het duur-evenement van jouw keuze. Gezamenlijk worden er trainingsschema’s opgesteld. En gedurende deze trainingsperiode zal Ralf regelmatig kijken hoe het gaat, bijsturen en een specialist op dat sportgebied erbij halen. Ralf helpt de hele groep de finish te behalen, zal zelf aan de finish staan en hij laat je inzien dat je meer kan dan jezelf voormogelijk had.

 

Inleiding Ralf van der Rijst

Ralf van der Rijst was een professioneel langebaanschaatser, met een specialisme op de 1.500m. In 2007 is hij gestopt met zijn carrière als professioneel schaatser. Een hoogtepunt uit zijn carrière is zijn zilveren medaille op de WK Afstanden op de 1.500m (2003). Na zijn schaatscarrière is Ralf werkzaam geweest voor de KNBV en tegenwoordig is Ralf technische directeur bij de Handboog Bond.

 

Waarom Ralf van der Rijst?

Naast zijn functie bij de Handboog Bond is Ralf nog steeds veelal met sport bezig, voornamelijk duursporten. Ralf beoefent graag de sporten die zelfdiscipline vereisen en waarbij je moet afzien om de finish te halen. Ralf heeft zelf een aantal keer de marathon gelopen, zijn snelste tijd is 2.44 uur. Ralf is daarom de perfecte persoon om jou te helpen om deze eindstreep te halen.

In het kort

Duur programma: Langere periode naar een evenement toewerken.

 

Aantal personen: 10 – 25 personen.

 

Wat krijg je: Kick-off met Ralf van der Rijst, trainingsschema’s en coaching om de eindstreep te behalen van bijvoorbeeld de marathon, de Mont Ventoux, de Alpe D’Huez of ander duur-evenement.

 

Voor wie: Bedrijven, teams en groepen die mee willen doen aan een duur-evenement.

 

Kernwoorden: Duur evenement, marathon, wielrennen, schaatsen, hardlopen, personal trainer.

Offerte aanvragen