Grensverleggend

IMG_0598
Word het tijd om het maximale uit jezelf te halen? Buiten je comfort zone te treden? “Grensverleggend” is een interactief programma die jou en je collega’s gaat leren om je grenzen te verleggen! In een inspirerende, managementsessie leer je over hoe je je grenzen kan verleggen en hoe je dit psychologische spelletje met jezelf kan spelen. Vervolgens neemt topsporter Yorick de Bruijn (schoonspringen) je mee naar zijn thuisbasis: de springtoren, om werkelijk al jouw grenzen te gaan verleggen. Durf jij vanaf de springtoren van 3, 5 of zelfs 10 meter te springen?

Talentontwikkeling

Vera Koedooder
Ben jij een talentvolle sporter of een young professional? En wil jij je talent verder ontwikkelen? Dan is ‘Talentontwikkeling’ echt iets voor jou! Aan de hand van sport en de mentale kant van talentontwikkeling is dit een actief programma onder leiding van topsporter Vera Koedooder (wielrennen). Vera neemt zowel de sportieve als mentale kant van talentontwikkeling onder de loep. Er wordt tegen elkaar gestreden tijdens diverse sporten. En vervolgens worden er coaching sessies gegeven over de diverse mentale aspecten van talentontwikkeling. Haal met dit programma alles uit het talent wat in jou schuilt!

Wheelchair Basketball Battle

Wingsforlife-vierkant
Wil jij een unieke, sportieve dag organiseren voor jouw collega’s? Waarbij competitie, netwerken en de kennismaking met een nieuwe sport centraal staan? Doe dan mee aan de Wheelchair Basketball Battle! Onder begeleiding van Paralympiër Barbara van Bergen leren jullie wat handige technieken van het rolstoelbasketbal. Na de kennismaking met de sport gaat de ‘battle’ van start. Jij mag bepalen wie er mee doen aan het toernooi en wij zorgen dat ze er zijn. Durf jij de strijd aan te gaan tegen de teams van bijvoorbeeld de andere afdeling, van een goede klant of de concullega’s?