Hinkelien Schreuder

Naam: Hinkelien Schreuder
Geboortedatum: 13 februari 1984
Carrière: Professioneel zwemster (carrière gestopt in 2012)
Hoogtepunten: Gouden medaille op de Olympische Spelen (2008) en zilveren medaille op de Olympische Spelen (2012), beide op de afstand 4 x 100m vrije slag.
Hinkelien Schreuder is in 2012 gestopt met haar zwemcarrière en heeft dertien jaar lang op internationaal niveau mogen acteren. Zo nam ze deel aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012. Tijdens deze spelen won ze in Beijing (2008) een gouden medaille op de 4 x 100m vrije slag, waarbij ze in de series zwom. In Londen (2012) won ze op dezelfde afstand een zilveren medaille. Na de Spelen van 2012 beëindigde Hinkelien haar carrière en ging ze tijd steken in andere passies, zoals reizen.

Down to Earth

Is het tijd om met je team, afdeling of bedrijf de koppen weer bij elkaar te steken, nieuwe ideeën op te doen over een product, dienst of zelfs een nieuwe visie? Ga met je eigen afdeling of onderneming weer Down to Earth: Even uit de dagelijkse werksleur en terug naar de basis. In een rustgevende omgeving neemt Olympische zwemster Hinkelien Schreuder je mee in teambuildingsessies en is er ruimte om in alle rust te vergaderen. Dit alles op een externe locatie, waarbij er sessies zijn in het weiland bij de boer, op picknicktafels in het bos of zittend op boomstammen rond het kampvuur. Een ideale dag om te werken aan de doelstellingen voor volgend jaar of samen in alle rust plannen te maken voor die ene grote, nieuwe opdracht!

Meer informatie

Inspiratiereis Europa

Is het tijd om met je team, afdeling of bedrijf de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen, nieuwe ideeën op te doen over een product, dienst of zelfs een nieuwe visie te ontwikkelen? Ga een weekend op pad met het team, onder begeleiding van Olympisch zwemkampioene Hinkelien Schreuder. Tijdens deze trip laat Hinkelien de stad zien, neemt je mee in de natuur, zal er gesport worden en is er ruimte voor brainstormsessies, managementsessies en vergaderingen. Hinkelien neemt je mee naar mooie plekken waar ze persoonlijke herinneringen aan heeft. Versterk de band binnen het team, laat nieuwe ideeën ontstaan en wees even weg uit de dagelijkse sleur van het werkende leven en dat alles in een schitterende omgeving van Schotland (Edinburgh) of Spanje (Barcelona).

Meer informatie