Is het tijd om met je team, afdeling of bedrijf de koppen weer bij elkaar te steken, nieuwe ideeën op te doen over een product, dienst of zelfs een nieuwe visie? Ga met je eigen afdeling of onderneming weer Down to Earth: Even uit de dagelijkse werksleur en terug naar de basis. In een rustgevende omgeving neemt Olympisch zwemster Hinkelien Schreuder je mee in teambuildingsessies en is er ruimte om in alle rust te vergaderen. Dit alles op een externe locatie, waarbij er sessies zijn in het weiland bij de boer, op picknicktafels in het bos of zittend op boomstammen rond het kampvuur. Een ideale dag om te werken aan de doelstellingen voor volgend jaar of samen in alle rust plannen te maken voor die ene grote, nieuwe opdracht!

Inhoud

Wil je met je team, afdeling of bedrijf even uit de dagelijkse sleur? Nieuwe ideeën op doen, nieuwe visies integreren, de band op de afdeling versterken? Olympisch zwemkampioene Hinkelien Schreuder neemt je mee Down to Earth. In een rustgevende omgeving neemt Hinkelien je mee om met het hele team mooie en nieuwe plannen te maken en wisselt ze brainstormsessies af met leuke activiteiten. Er zullen sporten en activiteiten plaats vinden onder begeleiding van Hinkelien, zoals twee van haar passies; pilates en zwemmen.

Een complete heidag in een natuurlijke, nuchtere setting waarbij het team weer écht een team kan worden en er verhelderende ideeën worden verzonnen, onder begeleiding van Olympisch zwemkampioene Hinkelien Schreuder.

 

Inleiding Hinkelien Schreuder

Hinkelien Schreuder is in 2012 gestopt met haar zwemcarrière en heeft dertien jaar lang op internationaal niveau mogen acteren. Zo nam ze deel aan de Olympische Spelen van 2008 en 2012. Tijdens deze spelen won ze in Beijing (2008) een gouden medaille op de 4 x 100m vrije slag, waarbij ze in de series zwom. In Londen (2012) won ze op dezelfde afstand een zilveren medaille. Na de Spelen van 2012 beëindigde Hinkelien haar carrière en ging ze tijd steken in andere passies, zoals reizen.

 

Waarom Hinkelien Schreuder?

Hinkelien is een warm persoon, die graag onder de mensen is. Ze inspireert en motiveert mensen graag met haar ervaringen die ze heeft opgedaan gedurende haar topsportcarrière. En daarnaast houdt ze er een actieve levensstijl op na. Zo heeft Hinkelien tijdens één van haar reizen de Kilimanjaro beklommen en heeft ze mee gedaan aan Polar 2013. Typerend voor Hinkelien is dat zij tijdens haar reizen liever bij de lokale bevolking logeert, dan dat ze verblijft in een luxe hotel. Down to Earth sluit helemaal bij Hinkelien aan, door het nuchtere, maar actieve karakter van het programma.

In het kort

Duur programma: Dagdeel of gehele dag.

 

Aantal personen: 10 – 25 personen.

 

Wat krijg je: Een natuurlijke omgeving waar gewerkt kan worden aan teambuilding middels leuke activiteiten en vergaderen over managementvraagstukken in een rustgevende, relaxte setting.

 

Voor wie: Bedrijven en afdelingen die behoefte hebben aan een inspiratiedag.

 

Kernwoorden: Bos, picknicken, weiland van de boer, kampvuur, heidag, managementsessies, teambuildingssessies, zwemmen, pilates.

Offerte aanvragen