Heb je altijd al een keer de lange rijen in een attractiepark voorbij willen lopen? Ben je gek op achtbanen? En heb je collega’s, vrienden of kennissen die net als jij échte thrillseekers zijn? Dan zijn jullie de perfecte groep om onderdeel te zijn van Team Sander of Team Esther. In een ‘De Jongens tegen de Meisjes’-setting gaan ex-BMX’er Sander Bisseling en Olympisch atlete Esther Akihary de strijd met elkaar aan. In een attractiepark strijden Sander en Esther in twee teams om in een uur tijd zoveel mogelijk achtbanen te pakken. De Jongens tegen de Meisjes is een gaaf, uniek, competitief en actief programma voor de echte thrillseekers.

Inhoud

Sander Bisseling (ex-BMX rijder) en Esther Akihary (Olympische atlete) gaan in een attractiepark de strijd met elkaar aan. Als captains van Team Sander en Team Esther nemen zij beide een groep van maximaal 20 personen mee in een actief en competitief programma.

 

Aangekomen in het attractiepark worden de teams verdeeld en kan de strijd beginnen. Elk team gaat gezamenlijk zijn strategie bepalen: Wat is de snelste route om alle achtbanen af te gaan? Nadat de strategieën zijn bepaald, krijgt elk team een uur de tijd om zoveel mogelijk achtbanen te pakken. Het doel is om gezamenlijk en zo snel mogelijk bij de achtbaan te komen. Eenmaal bij de achtbaan aangekomen heb je het privilege dat je niet in de rij hoeft te staan. Na een uur van actief zijn en samenwerken komen de teams weer bij elkaar. Er is dan tijd om de ervaringen te delen, in gesprek te gaan met Sander en Esther en uiteraard wordt het winnende team bekend gemaakt!

 

Inleiding Sander en Esther

Oud-topsporter Sander Bisseling heeft tot 2012 op het hoogste niveau in de BMX-wereld mogen acteren. Eén van zijn hoogtepunten was tijdens het wereldkampioenschap BMX in Adelaide (Australië, 2009), waar Sander vicewereldkampioen is geworden.

 

Esther Akihary is een olympische atlete, die zich heeft gespecialiseerd op de sprint. Eén van de hoogtepunten in haar carrière was het zilver op het EK Atletiek in Helsinki op de 4 x 100 meter. Naast haar topsportleven is Esther vitaliteitscoach en personal trainer.

 

Waarom Sander en Esther?

Naast BMX is Sander ook gek op andere extreme sporten. Hoog op zijn bucketlist staat onder andere om een keer te skydiven. Daarnaast is Esther een type die graag de grens op zoekt rondom angst, ze leest graag boeken over dit onderwerp. Maar Esther is ook gek op Horror Fright Nights.

 

Zowel Sander als Esther zoeken graag de grens op. Beiden zijn echte durfallen en daardoor zijn zij de perfecte captains voor deze teams!

In het kort

Duur programma: 2 uur

 

Aantal personen: 10 – 20 personen.

 

Wat krijg je: Een achtbanenrace in een attractiepark waarbij de jongens tegen de meisjes strijden, met als teamcaptains Sander Bisseling (ex-BMX’er) en Esther Akihary (Olympische atlete).

 

Voor wie: Thrillseekers.

 

Kernwoorden: Attractiepark, achtbanen, thrillseekers, actief, samenwerken, competitie.

Offerte aanvragen