Een barbecue op z’n Amerikaans, met bijbehorende red cups en backyardgames. Hockey international Bob de Voogd neemt je mee in zijn Amerikaanse wereld. Naast zijn passie voor hockey is Bob gek op de Amerikaanse cultuur en de typisch Amerikaanse sporten. In een inspirerende sessie deelt Bob zijn passies met jou. Hij laat onder andere zien hoe hij (zowel fysiek als mentaal) een betere hockeyer wordt door het kijken en analyseren van deze sporten, in het bijzonder ijshockey. Het verhaal van Bob wordt ondersteund door mooie sportbeelden. Om vervolgens de barbecue aan te steken en te genieten van Amerika op z’n puurst.

Inhoud

Hockey international Bob de Voogd heeft een grote passie voor Amerika, door de cultuur, de mentaliteit, maar voornamelijk vanwege de typisch Amerikaanse sporten. Tijdens een barbecue in Amerikaanse sfeer neemt Bob je mee in zijn gedachten. Hij vertelt over zijn passies en vertelt wat hij, zowel mentaal als fysiek, van de Amerikaanse sporten en hun mentaliteit leert. Na de inspirerende sessie van Bob wordt de barbecue aangestoken, is er tijd om typisch Amerikaanse ‘backyardgames’ te spelen en draait Bob (net als in de kleedkamer bij zijn club Oranje-Zwart) zijn favoriete muziek. Met Bobs BBQ word je door Bob voor even meegenomen naar Amerika, haar sporten, haar mentaliteit en haar typische barbecue!

 

Inleiding Bob de Voogd

Bob de Voogd is een professioneel hockeyer. Met Oranje-Zwart speelt Bob in de hoofdklasse, de hoogste hockeycompetitie van Nederland. Als vaste dj in de kleedkamer is Bob voor zijn teamgenoten meer dan één van de spelers. Hij is daar ook de sfeermaker. Hoogtepunten uit Bobs carrière zijn de zilveren medaille op de Olympische Spelen in Londen (2012) en het landskampioenschap met Oranje-Zwart (2014). In zijn vrije tijd houdt Bob zich ook graag met sport bezig. Hij is voornamelijk groot liefhebber van Amerikaanse sporten, zoals honkbal, basketbal en ijshockey. Uit deze laatste haalt Bob veel technieken die hij zelf in de praktijk uitprobeert.

 

Waarom Bob de Voogd?

Bob de Voogd is tophockeyer en gek op de Amerikaanse cultuur en haar bijbehorende sporten; basketbal, ijshockey, honkbal en american football. In de zomer van 2014 is Bob dan ook naar Amerika gegaan. In vijf weken heeft hij een hockeykamp gecoacht, om vervolgens rond te trekken met vrienden naar de mooiste plekken van Amerika. Vanwege Bobs liefde voor Amerika is Bobs BBQ op zijn lijf geschreven.

In het kort

Duur programma: Avondvullend.

 

Aantal personen: Vanaf 20 personen.

 

Wat krijg je: Inspirerend verhaal van tophockeyer Bob de Voogd die de vergelijking en overeenkomst maakt tussen zijn twee passies; Amerikaanse sporten en hockey. Gevolgd door een typisch Amerikaanse barbecue met op de achtergrond mooie beelden van typisch Amerikaanse sporten.

 

Voor wie: Geschikt voor alle bedrijven en sportclubs, in het bijzonder de bedrijven met Amerikaanse banden en voor hockeyclubs.

 

Kernwoorden: Amerikaanse sporten, basketbal, ijshockey, honkbal, american football, hockey, barbecue, personeelsfeest, vrijdagmiddagborrel, red cups, backyardgames, electric bull.

Offerte aanvragen